2020 Kayıtlı Öğrencilerimizin Danışman Akademisyenleri Listesi

Lisans Programları (4 Yıllık):
Gazetecilik Bölümü (Türkçe): Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özejder (ibrahim.ozejder@neu.edu.tr)
Gazetecilik Bölümü (İngilizce): Yrd. Doç. Dr. Ayça Atay (ayca.atay@neu.edu.tr)

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (Türkçe): Ufuk Altunç (ufuk.altunc@neu.edu.tr)
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü (İngilizce): Doç. Dr. Sevilay Ulaş (sevilay.ulas@neu.edu.tr)

Film Yapımı ve Yayıncılık Bölümü (İngilizce): Yrd. Doç. Dr. Naile Berberoğlu (naile.berberoglu@neu.edu.tr)

Radyo, Televizyon, Sinema Bölümü (Türkçe): Yrd. Doç. Dr. Sinem Dursun Kasımoğlu (sinem.kasimoglu@neu.edu.tr)

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü (Türkçe): Yrd. Doç. Dr. Hakan Karahasan (hakan.karahasan@neu.edu.tr)

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü (Türkçe): Dr. Savaş Güngör (savas.gungor@neu.edu.tr)

Önlisans Programları (2 Yıllık):
Film Yapımı Teknikleri Önlisans Programı (İngilizce): Yrd. Doç. Dr. Naile Berberoğlu (naile.berberoglu@neu.edu.tr)

Radyo Televizyon Teknolojileri Önlisans Programı (Türkçe): Yrd. Doç. Dr. Sinem Dursun Kasımoğlu (sinem.kasimoglu@neu.edu.tr)

Görsel İletişim Önlisans Programı (Türkçe): Dr. Savaş Güngör (savas.gungor@neu.edu.tr)