Ders Seçimi ve Ders Kayıtları Hakkında

2020-2021 Güz Dönemi ders seçimi ve ders kayıtları hakkında öğrencilerimize önemle duyurulur;

YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN:
* YENİ KAYITLI öğrencilerimiz register.neu.edu.tr portalına giriş yaptıkları aynı kullanıcı adı ve şifre ile UZEBİM’e (uzem.neu.edu.tr) giriş yapabilir ve ders seçimine başlayabilir.
* Ders seçimi için aşağıdaki KILAVUZ kullanılabilir.
* Henüz kayıt işleminiz tamamlanmadı ise ve şifreniz yok ise bağlı olduğunuz ÖĞRENCİ İŞLERİ ile iletişime geçmeniz gerekir. Size verilen şifre ile direkt UZEBİM’e giriş yapılabilir.
* Hangi derslerin seçilmesi gerektiği ile ilgili ise bağlı olduğunuz FAKÜLTENİZDEKİ DERS DANIŞMANINIZLA iletişime geçmeniz önerilir.
* Var olan şifreniz yanlızca register.neu.edu.tr portalından değiştirilebilir. Değiştiğinizde otomatik UZEBİM’e giriş şifrenizde değişir.

ESKİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN:
* 2. 3. VE 4. SINIF öğrencilerimiz ise UZEBİM’de var olan şifreleri ile giriş yapabilir ve ders danışmanlarından destek alarak yeni derslerini seçebilir.
* Bu öğrencilerimizin şifrelerinde sıkıntı var ise [email protected] adresine mail göndermeleri gerekir.

DERS KAYIT İŞLEMİ ONLINE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ İÇİN DANIŞMANINIZLA E-POSTA YOLUYLA İLETİŞİME GEÇMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Ders seçimi kılavuzunu görüntülemek için tıklayın

Yeni kayıt (2020 kayıtlı) öğrencilerimizin danışman akademisyenlerini görüntülemek için tıklayın