YDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri BRT’yi ziyaret etti

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sinem Kasımoğlu, Zeyde Yalıner Örek ve Yrd.Doç.Dr. Mustafa Ufuk Çelik’in uygulamalı dersleri kapsamında öğrencilerle BRT’ye yapılan ziyarette yetkililerden programlar ve stüdyolar konularında bilgiler alındı.

Teorik bilgilerin uygulama alanlarında da hayat bulmasına yönelik olarak yapılan ziyarette BRT 1 ve BRT 2 stüdyoları, sorumlular eşliğinde gezildi.

Alan profesyonelleri öğrenciler ve akademisyenlerden oluşan BRT buluşmasının öğrenciler açısından faydalı olduğu vurgulandı.

YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Sinem Kasımoğlu öğretim görevlisi Zeyde Yalıner Örek ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ufuk Çelik bu tür araştırma ve inceleme gezilerinin geçmiş yıllarda da yapıldığını ve öğrencilerle alan çalışanlarının bir araya gelmelerinin yararlarını gördüklerini belirttiler.
BRT kurumu ise gelecekteki meslektaşlarını ağırlamaktan mutluluklarını dile getirdiler.