YDÜ İletişim Fakültesi, FlamyFish Studios ekibini ağırladı

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Önlisans programı işbirliğiyle düzenlenen Görsel İletişim Atölye Söyleşileri’ne FlamyFish Studios takımı olarak Atakan Ergin, Valeria Sevgi Apel, Asrın Eker ve Şerife Sündü konuk oldu.

Söyleşide FlamyFish Studios takımı olarak oyun tasarımı süreci için mesleki bilgi ve deneyimler paylaşılmıştır.  Aynı zamanda oyun tasarımı bağlamında yapmış oldukları sahne tasarımı, görsel efekt, karakter tasarımı ve örnek dijital video oyun çalışmaları öğrencilere sunulmuştur.

İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ayhan Dolunay, etkinlikte yaptığı konuşmada, Bölüm Başkanı ve Öğretim Üyelerini başarılı etkinliğin organizasyonu için; konuşmacıları ise paylaştıkları değerli bilgiler için tebrik etti.