Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü ile Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Önlisans programı kapsamında Cyprus Printing Global’a teknik gezi düzenlendi.

Görsel İletişim Tasarımı bölümü ile Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Önlisans programından 27 öğrenciye; Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Güngör ve Dr. Bahar Öztürk Güngör eşlik etti.

Teknik gezi çerçevesinde öğrenciler, Cyprus Printing Global kapsamında gerçekleşen çalışmalar hakkında Matbaa Fabrika Müdürü Alp Tezel ile Ambalaj Fabrika Müdürü Serhat Altemur ve ekibinden bilgi edinme fırsatı buldular.

Öğrenciler Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve tek oluklu karton kutu üretimini, modern teknolojiye sahip makine parkuru ile donatılmış baskı kalitesi ve kapasitesi yüksek matbaaları, kurumsal kimlik tasarımlarını, Cnc kesim ve lazer kesim makininalarını ve ulusal-uluslararası alanda yapılmış  çalışmaları yerinde incelenmiş oldu.