Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2021-22 Bahar Dönemi Öğrenci Projeleri Sergisi açıldı.

Öğrencilerin dersler kapsamında öğretim elemanlarıyla birlikte yürüttükleri uygulama projeleri İletişim Fakültesi sergi alanında izleyici ile buluştu.

Sergide İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Güngör’ün sorumluluğunda bulunan Bölüm Projesi, Grafik Animasyon II, Grafik Tasarım II ve Temel Tasarım derslerinde öğrencilerin mezuniyet projeleri, kurumsal kimlik, afiş tasarımı, dijital kolaj tasarımı ve hareketli grafik çalışmaları yer alırken, Dr. Bahar Öztürk Güngör’ün yürüttüğü Tasarımcılar için Sunum Teknikleri dersi kapsamında ise portfolyo tasarımları yer aldı.

Öğr. Gör. Hüseyin Aşkaroğlu’nun vermekte olduğu Dijital Karakter Tasarımı dersi kapsamında ise karekter tasarımı çalışmaları yer alırken, Arş. Gör. Fuat Boğaç Evren’in Web Tasarımı dersi kapsamında dijital web sitesi çalışmaları izleyici ile buluştu.